Polgármesteri köszöntő

“Büszkék lehetünk mindarra, amit közösen létrehoztunk!”

Tisztelt Látogatónk!

Isten hozta Önt Sárkeresztúr Község megújult hivatalos honlapján! Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, önkormányzatunk nevében köszönthetek minden érdeklődőt.

Született sárkeresztúriként sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami szeretett községünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi, helyiek talán elfogultak vagyunk. De ez így helyes. Egy mondattal azért kifejezhető mindaz, ami ránk jellemző: mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás képessége tette Sárkeresztúrt azzá, amilyennek most láthatjuk.

Településünk jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a megújulásra, a pozitív változásokra, és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe és értéke, hiszen az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra.

Kedves Vendégeink és kedves sárkeresztúriak!

Arra törekszünk, hogy honlapunk minden fontos, hasznos helyi információt tartalmazzon, és remélem, hogy ezeknek mindannyian hasznát veszik. Biztatom tehát, hogy bátran nézzen körül nálunk az internet segítségével, és utána szívesen látjuk kis falunkban. Fedezze fel értékeinket, keresse fel intézményeinket, nyisson be gyönyörű templomainkba…

Nálunk mindig történik valami. Nézze meg programajánlatainkat, vegyen részt rendezvényeinken!

Meleg szeretettel várjuk!

Csutiné Turi Ibolya

Aktuális híreink, a friss bejegyzések az Önkormányzat/Híreink menüpont alatt olvashatóak!

3 hozzászólás

 1. Farkas Lászlóné szül:Takács Mária szerint:

  Már 40 éve elkerültem a faluból,de mindig nagyon jó szivvel gondolok vissza az ott eltöltött évekre.Örömmel látom a falú fejlődését.A képeken és a videokon ,gondolatban újra végig sétállok a falun és ez nagyon felemelő érzés!További sikereket kívánok a falunak és az ott élő embereknek nagyon sok örömet és boldogságot! <3

 2. Markovicsné Turi Ágnes szerint:

  Tisztelt Sárkeresztúriak!
  A Kossuth Rádióban hallottam az Önökről készült riportot néhány perce, levendula rajongóként gratulálok a levendula-vállalkozáshoz, további sok sikert kívánok! Büszkék lehetnek polgármesterükre!
  2016.07.24. Markovicsné Turi Ágnes
  nyugdíjas pedagógus

 3. Szabó Karolina 9025 Győr Bercsényi liget 91.a. szerint:

  Kedves Polgármester Asszony!
  Nagy örömmel olvastam a NESZ közleményét a kosárvesszőről. Végre hozzájuthatok az Önök révén hasított vesszőhöz, mert nélküle nem tudom folytatni a szakajtó készítést. Rövidesen felkeresem kedves falujukat ez ügyben:
  Üdvözlettel: Szabó Karola – kapolcsi szalmafonó – Győrből

Leave a Reply

%d bloggers like this: