ÖNKORMÁNYZAT

Az önkormányzati feladatok ellátását a képviselő-testület és szervei biztosítják, tagjai az önkormányzati választáson megválasztott önkormányzati képviselők és a polgármester

Jegyzőkönyvek

A jegyzőkönyv a képviselő-testület üléséről készített olyan alapdokumentum, amely lényeges, pótolhatatlan információkat tartalmaz. Ezek a jegyzőkönyvek hozzájárulnak az átláthatósághoz és a döntéshozatali folyamatok dokumentálásához. Az önkormányzat Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 37.§ (1) bekezdés szerint meghatározott adatokat a rendelet szerint teszi közzé az alábbiak szerint.

Rendeletek

Az önkormányzati rendeletek az önkormányzatok által hozott jogszabályok, szabályozások. Ezek a rendeletek a helyi közösség életét, tevékenységét, intézményeit szabályozzák. Az önkormányzati rendeleteket az önkormányzat képviselő-testülete alkotja. A sárkeresztúri rendeletek közvetlenül is elérhetőek az NJT.hu weboldalon.

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Sárkeresztúr

Tisztségviselők 

Huszti József, elnök
Balasné Pál Anita, elnök-helyettes
Nyári Ferencné, képviselő
Németh Istvánné, képviselő
Balas Anita Mirella, képviselő

Elérhetőség

8125 Sárkeresztúr, Fő u. 34.

Telefonszám: 0625523623

Sárkeresztúr Község Önkormányzata

Sárkeresztúr Község Önkormányzata-

Tisztségviselők

A képviselő testület tagjai:

Csutiné Turi Ibolya, polgármester (2010 óta)
Nagy Lajos, alpolgármester

Molnár Nagy István, képviselő
Polányi Klára, képviselő
Kovács Györgyné, képviselő
Somi Péter, képviselő
Németh István, képviselő

A képviselő-testület három bizottsággal dolgozik:

Pénzügyi Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság (elnöke: Polányi Klára; tagok: Molnár Nagy István, Kovács Györgyné, Somi Péter, Németh István, Huszti József, Haidinger-Hir Brigitta)
Egészségügyi és Szociális Bizottság (elnöke: Molnár Nagy István; tagok: Polányi Klára, Kovács Györgyné, Somi Péter, Németh István, Lászlóné Farkas Szilvia, Németh Ilona, Nyári Ferencné, Németh Istvánné)
Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság (elnöke: Kovács Györgyné; tagok: Polányi Klára, Monlár Nagy István, Somi Péter, Németh István, Rudniczai Rudolfné, Mészáros Adrienn, Ságiné Müller Erika, Balasné Pál Anita)

A polgármesteri hivatal vezetője:  Sárréti Barbara, jegyző

A hivatalnak 7 köztisztviselője van.

Sárkeresztúr Község ÖnkormányzataJegyzőkönyvek

Sárkeresztúr Község ÖnkormányzataRendeletek

Nemzeti Jogszabálytár

Amennyiben nem találta meg amit keresett, Sárkeresztúr Község Önkormányzatának összes, 2013. június 30. után kihirdetett rendeletét megtalálja a Nemzeti Jogszabálytárban. Ez egy web alapú szolgáltatás, amely jogszabályban meghatározott körben ingyenesen hozzáférhető, jogszabálytár szolgáltatást biztosít számítógépen és mobiltelefonon.  A Nemzeti Jogszabálytár önkormányzati adatbázisában űrlap kitöltésével kereshet. A keresési feltételeket az adatmezők kitöltésével tudja megadni. Az alábbi “Kattintson ide” gomb átvezet az NJT.hu weboldalra, ahol minden további információt megtalál. 

Kereskedelmi tevékenységet végzőkés telephelyek

Megszakítás